Symbolizmus  srdce, léčba, nemoci, prevence a příznaky

Symbolizmus srdce, léčba,…

Symbolizmus srdce. Srdce je orgánem a sídlem lásky. Šířka a otevřenost zdravého a milujícího fyzického i duchovního srdce. V srdci se setkávají dva systémy.… celý článek »
Psychická obrana v magii a esoterice

Psychická obrana v magii…

Kniha Psychická sebeobrana, obrana při magickém útoku. Všeobecně uznávaná metodika obrany esoterické obrany při útocích magie, druhých lidí, problémům… celý článek »
Tajemství zlata aneb „moderní alchymie“

Tajemství zlata aneb „moderní…

Stát se neviditelným? Nechat zmizet dům, auto, letadlo? Možná se to zdá neuvěřitelné, ale vědci to dnes vidí reálně. Přečtěte si knihu od nakladatelství… celý článek »
Smaragd - amulet

Smaragd - amulet

Ti, kteří jsou nositeli smaragdu mohou "dostat propůjčenou" nadvládu nad velkým majetkem, který je prubířským kamenem jejich budoucí existence a velkou zkouškou… celý článek »
Kybalion – Sedm hermetických zákonů

Kybalion – Sedm hermetických…

Celý svět a celý vesmír je duševním výtvorem absolutna a řídí se jeho zákony. Soubor základních hermetických zákonů, který se předával z učitele na žáka se jmenoval… celý článek »
Borovice, smrk, bříza - léčitelství

Borovice, smrk, bříza - léčitelství…

Borovice, smrk, bříza jsou zdánlivě obyčejné stromy, ale… Napadlo Vás, že mají své využití i v léčitelství? Článek pojednává o tom, kdy nám mohou pomoci,… celý článek »
Spirituální krize

Spirituální krize

Duchovní krize je stav, kdy člověk probouzí svou mysl i duši. Spouštěčem většinou bývá ztráta. Duchoví krize se může zaměnit za emoční krizi. Emoční krize… celý článek »
Mozek jako most času

Mozek jako most času

Stres může měnit velikost vašeho mozku. Mozkové pauzy a relaxační chvilky zlepšují každodenní výkon vašeho mozku. Vylepšená paměť. Lepší učení. Co se děje bez… celý článek »
Aspekty lunárních uzlů

Aspekty lunárních uzlů

Jsou-li oba uzly v konjunkci s planetami, je duše konfrontována s nutnosti vyřešit velmi silný konflikt, který není někdy možné přenášet do dalších životů.… celý článek »
Laboratoře mysli (MISN LABS)

Laboratoře mysli (MISN LABS)…

Podvědomí je ve stálé činnosti, které ve stavu vědomém nepozorujeme. Nadvědomí se vyrovnává s materiálními věcmi a podmínkami. Zde nastupuje vůle. Chtění… celý článek »
Výklad karet - žádná karta není zlá

Výklad karet - žádná karta…

Skutečná povaha Tarot někdy unikne. Tarot umí odpovědět na každou otázku. Karty nedokáží přesně určit čas. Model výkladu Tarot. Důležitost každé karty. Při čtení… celý článek »
Čtení z ruky - Osudová rýha – čára osudu

Čtení z ruky - Osudová…

Čtení z ruky a pro někoho tajemné M uspořádané z čtyř čar. Obor, který se již po dlouhé staletí zabývá čtením z ruky se nazývá chiromantie. Co vše se dá číst… celý článek »
Síla česneku, recepty a použití podle Anny Šafránkové

Síla česneku, recepty a použití…

Síla česneku a jeho účinky jsou úžasné. Jen málo rostlin má tak široký záběr a účinek na naše zdraví jako česnek. Více než 200 substancí v česneku z něj dělá… celý článek »
 Poslední aktuality